Skip to content

Informacije o dostavi

Kupljeno blago bo pripravljeno in odpremljeno praviloma v dveh najkasneje pa v petih delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih se odprema blaga ne izvaja. Za izdelke, ki niso na zalogi, pa se rok dostave še dodatno podaljša, o čemer bo ponudnik obvestil kupca preko telefona ali elektronske pošte.

Ponudnik v dogovorjenem roku artikel pripravi in odpošlje oziroma pripravi za osebni prevzem. V primeru osebnega prevzema bo ponudnik kupca po elektronski pošti obvestil, ko bo blago pripravljeno za prevzem.

V primeru, da se kupec pravočasno odloči za preklic naročila, mora prodajalca o tem nemudoma obvestiti na telefonsko številko 01 839 64 00 (cena klica na številko se obračuna po standardni tarifi ponudnika telefonskih klicev) ali po e-mailu na naslov info@ir-image.si. Če se zgodi, da je naročilo že odpremljeno, pošiljko uporabnik zavrne dostavni službi.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, ki svoje storitve opravlja skladno z njihovimi splošnimi pogoji.

Dostava je možna na ozemlju Slovenije.

V primeru, da kupca, ki je blago plačal vnaprej, ob dostavi pošiljke ni doma, mu dostavna služba v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu in o tem, kako ga lahko prevzame.

Dobavni rok:

Blago bomo najkasneje v 2-5 delovnih dneh poslali kupcu z nakaznico po povzetju, kolikor blago ni plačano s plačilno kartico ali nakazilom na naš TRR. Poštne stroške in stroške provizije po veljavnem ceniku Pošte Slovenije plača kupec. Pri plačilu po povzetju vam dostavljalec lahko zaračuna provizijo za plačilo po povzetju v vrednosti 1,25 €.